Tortlar
Sovet resepti üzrə hazırlanan ənənəvi “Quş südü” tipində klassik tort: ovulan korjlar, kərə yağı və ballı, zülallı bişirilmiş krem, üstü şokolad qatı ilə örtülür..
Пирог Советский" приготовлен по традиционному рецепту творожного пирога, который был так любим в советское время за свою простоту, и сочетание натурального творога, нежного кексового теста и суфле..
Ovulan korjlar, şirəli albalı və qaynadılmış qatılaşdırılmış südlü karamel dadlı kremin təkraredilməz uyğunluğu. Üstü təbii albalı şirəli jele və albalı ilə örtülür..
Bu cür-bə-cür biskvitli xəmirindən tort: bir korj şokoladlı, ikinci isə qozlu xəmirdən, üçüncü ağ biskvitli korj, beze qatı və kərə yağlı, qaynadılmış qatılaşdırılmış süd əsaslı kremlə – bir qurmanın əsl arzusu!..
Üyüdülmüş qozlu biskvit korjları, çalınmış qaymaq əsaslı krem...
Rəndələnmiş badamlı havalı xəmir, südlü-qaymaqlı krem, hopdurmaq üçün yünqül konyak aromalı (alkoholsuz) , şokoladlı qaymaq – budur “Janna” qənnadıda “Kançellara” tortu..
Bu tort hələ 1956-cı ildə Kiyev qənnadı fabrikində təklif edilmiş resept üzrə hazırlanır. Doğranmış fındıqlı merenqa qatı, havalı xəmir, kakaolu qaymaqlı krem...
Этот торт, сделанный по подобию знаменитого венгерского торта, состоит из шести слоёв особого песочного теста с оригинальным шоколадным кремом и карамельной глазурью. В итоге получается необычное сочетание рассыпчатых коржей, нежного крема и настоящей карамели, которой покрывается верхний слой. ..
Yumurtanın sarısı, xama və kərə yağlı zərif keks korjları, təbii limon, süd və kişmişli içlik..
Üyüdülmüş qoz, incə merenqa qatı ilə ovulan zərif korjlar, qaynadılmış qatılaşdırılmış südlü krem..
Zülallı xəmirdən korjlarla fındıqlı, küncütlü, qozlu tort. Kremin tərkibinə qaynadılmış qatılaşdırılmış süd, kərə yağı və təbii kakao tozu daxildir. 2019 ilin dekabr ayına qədər bu tort bizdə "Abşeron" adını daşıyırdı...
Bu, artıq illərdir ki, bizim qənnadımızın bütün çeşidinin ən çox satılan və məşhur tortudur. 4-dən 7-ə qədər ballı korj, yarı bişmiş qaymaqlı krem, zərif sufle və şokoladlı qlazur – budur bir qurman üçün başdan çıxaran əsl resept!..
Şokoladlı biskvit qırıntısı və şokoladlı qaymaqlı krem qarışığı, sutkaya yaxın təbii Azərbaycan konyakında saxlanılmış albalı. Üstü şokoladlı qlazurla örtülür..
Bu şokoladlı tort dünyada ən məşhur Vyana tortu “Sacher”in resepti üzrə hazırlanır. Sıx xəmirdən şokoladlı korjlar təzə portağal və limon şirəsi, təbii ərik cemi ilə hopdurulur, üstü şokoladlı qlazur qatı ilə örtülür – budur Vyananın “Zaher” tortu! ..
Siz internet-mağazada istənilən zaman sifarişlər edə bilərsiniz, lakin onların səhər 9-dan axşam 19-a qədər iş vaxtında emal edilməsinə anlayışla yanaşmağınızı xahiş edirik. Əgər Siz internet-mağazada səhər 9-a qədər və ya axşam 19-dan sonra sifariş etsəniz, o zaman sifariş internet-mağazanın operatoru öz işinə başlayan kimi emal ediləcək