Ön sifarişlər və FAQ
Tortun yalnız yaxşı dadı ilə deyil, həm də qeyri-adi tərtibatı ilə Sizin və qonaqlarınızın yaddaşında qalmasını istəyirsiniz?
Biz böyük məmnuniyyətlə belə tortlar hazırlayacağıq!
Prinsip etibarilə, Sizin fantaziyalarınızın reallığa çevrilməsi üçün yalnız iki məhdudiyyət vardır: Sizin istəklərinizin həyata keçirilməsi üçün tələb olunan zaman və Sizin bu torta xərcləməyə hazır olduğunuz məbləğ. Lakin əmin olun: büdcədən asılı olmayaraq, biz işimizin nəticəsinin Sizin xoşunuza gəlməsi üçün səy göstərəcəyik!
Burada bəzi işlərimizin şəkillərini toplamışıq – əslində tərtibat variantları çoxdur və bu, son zamanlar gördüyümüz işlərin yalnız kiçik bir hissəsidir. Siz bizim kataloqlarımızda xoşunuza gələn tərtibatı seçə və ya sərbəst şəkildə Sizin üçün cazibədar olan məhsulu axtara bilərsiniz.
Sifarişi daha asan müəyyənləşdirmək üçün, zəhmət olmasa, müştərilərimiz tərəfindən bizə tez-tez ünvanlanan suallara verilən cavabları gözdən keçirin. Bu, Sizə öz vaxtınıza qənaət etməyə imkan verəcək!
И , наконец, если у Вас нет времени придти в наш магазин и внести предоплату за заказанный товар, а все детали заказа вы уже обговорили с нашими сотрудниками, Вы можете сделать это с банковской карточки по этой ссылке
Fərdi sifariş üçün əvvəlcədən ödəmə
Bəli, əlbəttə. Əksər hallarda sifarişlərin yerləşdirilməsi üçün sadəcə telefonla zəng etmək kifayətdir. Əgər bu, standart bəzəkli və standart ölçülü tortdursa, və ya sayı çox olmayan ədədlə satılan məmulatlardırsa, o zaman sifariş ilkin ödənişsiz birbaşa telefonla qəbul ediləcək.
Əgər Sizin masanızda şirniyyatla bağlı planlar dəyişərsə, bizə mümkün qədər tez zəng etməyinizi və məlumat verməyinizi xahiş edirik!
Birdən cədvəlinizdə şirin üçün planlar dəyişirsə, xahiş edirik zəng edin və ən qısa müddətdə bizə məlumat verin!
Ümumiyyətlə demək olar ki, sifarişi, əgər bu, tortdursa, hazır olması nəzərdə tutulmuş tarixə qədər 2-3 gün ərzində, əgər bu, digər məhsuldursa, heç olmasa, 1-2 gün ərzində yerləşdirmək yaxşı olar.
Əgər Siz tort üçün hər hansı bir fərdi dizayn istəyirsinizsə, o zaman hər şeyi danışmaq və sifarişi mümkün qədər tez yerləşdirmək daha yaxşıdır, çünki tortların elə dizayn variantları var ki, uzun ilkin hazırlıq tələb edir.
Əgər hər hansı bir səbəbdən ilkin sifariş edilməyibsə, yenə də bizim mağazalarımıza müraciət edin və Sizin üçün optimal variantları seçməyə çalışacaqlar.
Əgər sifarişin hazır olmasına qədər bir iş günündən daha az vaxt qalarsa, o zaman hər hansı bir fərdi dizaynın icrası üçün imkanlar və ilkin sifariş üçün mümkün çeşid azalır. Bu, şirniyyat məmulatlarının hazırlanması və bişirilməsinin texnoloji xüsusiyyətləri ilə bağlıdır.
- Tort və ya pirojnalar bişirilmiş xəmir, kremlər, içliklər, siroplar, bəzəklərdən və s. ibarətdir. Tort hazır olduqda, bütün bu komponentlər öz aralarında qarşılıqlı təsir etməyə başlayır: krem korjlara hopur, korjların nəmliyi və ətri kremə ötürülür, içliklər və müxtəlif şirələr, həmçinin bu mübadilə prosesində iştirak edir. Bir müddətdən sonra böyük və ya kiçik qənnadı məmulatı, fərqli dad alır, belə demək olarsa, “yetişir”. Bunu da biz “hopdurma” adlandırırıq.
- Tort hopdurulmalıdır, belə ki, 6 saata və ya “Zaxer” və “Abşeron” kimi 48-72 saata hopdurulan tortlar da var.
- “Hopdurulma”dan sonra tortlar dadına görə başqa cür olur və bütün qaydalara əsasən, tort bişirildiyi, kremləndiyi və bəzədildiyi vaxt deyil, hopdurulduğu vaxt hazır hesab edilir; Əgər tort “hopdurulmayıbsa”, quru görünə bilər və müştəri düşünə bilər ki, tort təzə deyil.
Buna görə də biz istəyirik ki, müştərilərimiz yalnız “hopdurulmuş” tortlar və pirojnalar əldə etsinlər!!!
Əgər Siz fotodakı (kompüter, smartfon, telefon və s. ekranlarındakı) rənglərin realda tortda da eyni olacağını gözləyirsinizsə, o zaman Sizi məyus etməli olacağıq: fərqliliklər mümkündür və bu fərqliliklər rəngin insan gözü ilə qəbul olunması və daşıyıcıların – ekran və ya kağızın rəngi ötürməsi ilə bağlıdır;
Dizayn müəyyən bütünlüyü nəzərdə tutur: burada tortun hündürlüyü də, onun üç ölçüsü (uzunluq, hündürlük, en) arasındakı münasibətlər də əhəmiyyətlidir. Və əgər Siz tortun ölçülərini dəyişmək, məsələn, onu daha hündür və ya alçaq, və ya sadəcə daha böyük etmək istəyirsinizsə, o zaman Sizin seçdiyiniz tort dizaynı bu dəyişdirilmiş ölçülərə uyğun gəlməyə bilər.
Hər şeyi 100 faiz dəqiqliklə icra etmək hər zaman mümkün olmur və buna görə də, belə deyək, müəyyən fərqlər mümkündür
1. Tortun qiyməti onun çəkisindən və tortun bu növünün 1 kq-ı üçün nəzərdə tutulmuş qiymətindən asılıdır. “Marsipan” örtüklü tortun qiymətinə bəzək üçün vasitələr də artırılır ki, bu da bəzəyin çətinliyindən asılıdır və təxminən 4-5 kq çəkiyə malik tortun və orta çətinlikdə olan bəzəyin qiyməti orta hesabla 17-22 manat təşkil edir;
2. “Marsipan” öz-özlüyündə ağırdır və belə örtüyün altında tortun səthinin hazırlanması üçün əlavə hazırlıq tələb olunur;
3. Hesab etmək olar ki, tortun çəkisi yalnız “marsipan” bəzəyinin hesabına 60 faiz artır;
4. “Marsipan” bəzəyini minimum 2 kq çəkiyə malik tortlar üçün sifariş etmək daha mənalıdır;
Sizcə, çox bahalı alınır? Yoxlayın, müqayisə edin və əmin olun ki, 1 kq üçün təkrar hesablamanın nəticəsində bizdə daha ucuz alınır, nəinki digər yerlərdə. Bəs keyfiyyət? Keyfiyyəti özünüz mühakimə edin!
Bütün ev xanımları bilirlər: mürəbbəyə şəkər əlavə edilməsə, bir müddətdən sonra mürəbbəyə nə olacaq? Cavab ev mürəbbəsinin nə olduğunu bilənlər üçün aydındır – o, turşuyacaq.
Sovet dövlət standartları məmulatlarda şəkər və nəmliyin miqdarını məhz ona görə tənzimləyirdi ki, şəkərin yüksək və nəmliyin az olması bakteriyaların fəaliyyətinin qarşısının alınmasına kömək edirdi.
Biz torta sağlam qidalanma tərəfdarlarının bəyəndikləri kimi daha az şəkər əlavə etdikdə və tortu “yüngül və kalorisiz” etdikdə nə edirik? Biz mikroorqanizmlərin inkişafı üçün şərait yaradırıq. Deməli, ziyanın qarşısını almaq üçün konservant əlavə etmək lazımdır. Biz bakteriyaları məhv etsək, kiflənmiş qida məhsullarında göbələklər meydana çıxır. (axı biz antibiotik kursu zamanı göbələyə qarşı preparatlar qəbul edirik!). Lakin bu iki əlavənin tətbiqi xəmirin strukturunu dəyişdirir və onun düzəldilməsi üçün məqsəd və vəzifələrdən asılı olaraq, emulqatorlar, köpük yaradan qatqılar, stabilizatorlar əlavə etmək lazım olur... Əlbəttə, qənnadçılar müxtəlif səbəblərə görə, bu cəngəlliklərə girmirlər və hər ehtimala hər şeyə qarşı hər şeyin qarışdırıldığı kompleks preparatlara üstünlük verirlər!
Nəticədə biz seçim qarşısında qalırıq: ya biz məhsulu şəkərin MİNİMAL miqdarının tənzimləndiyi dövlət standartlarının normaları üzrə hazırlayırıq, ya da onu kimyəvi əlavələrlə doldururuq və şəkərsiz “yüngül” tortlar əldə edirik.
Siz nəyə üstünlük verirsiniz? Kimyəvi əlavələrlə dolu “şəkərsiz” tort ya normal miqdarda şəkər əlavə edilmiş “kimya”sız tort? Özünüz seçin.
BİZ ÖZ SEÇİMİMİZİ ETDİK! “Kimya”dan istifadə etmirik!