Fındıqlı peçenye
Makaruna qarşı "Janna"-dan fındıqlı peçenyelər!!! “Janna”nın fındıqlı peçenyelərinin dadını əfsanəvi fransız deserti makarun ilə müqayisə edin! Əslində bizim fındıqlı peçenyelər bir çox istehsalçılar tərəfindən sevilən kimyəvi preparatlar əlavə etmədən sovet vaxtının reseptləri üzrə hazırlanır! Biz müxtəlif dad çalarlarının verilməsi üçün İtaliyanın istehsalı olan təbii desert pastalarından (çiyələkli, portağallı, bananlı, moruqlu, püstəli və s...) istifadə edirik.
Xəmir:
vozduşno-sbivnoye
Əlavə:
təbii meyvə pastaları
Krem növü:
kərə yağlı-südlü
Tərkibi:
fındıq
yumurtanın ağı
şəkər tozu
qatılaşdırılmış süd
təbii kakao tozu
ə/n buğda unu
kərə yağı
* Biz xarici görünüşü və rəng tərtibatı dəyişdirmək hüququna malikik
digər məhsulları