Ekler
Bişirilmiş pirojnaların fərqləndirici xüsusiyyətlərindən biri qalın xarici və zərif daxili qatlarının uyğunluğudur. Biz bişirilmiş xəmiri sovet resepti üzrə hazırlayırıq – xəmirdə kərə yağından istifadə edirik və pirojnaları bitki yağlı qlazur və şokolad surroqatları ilə deyil, qənd pomadkası ilə örtürük. Xəmirdə bitki yağından istifadə, məsələn, pirojnalara yumşaqlıq verir ki, bu da bəziləri tərəfindən səhvən məhsulun “təzəlik” göstəricisi kimi qəbul edilir.
Xəmir:
bişmiş
Krem növü:
kərə yağlı-südlü
Üstü nə ilə örtülür?:
şəkərli pomada
* Biz xarici görünüşü və rəng tərtibatı dəyişdirmək hüququna malikik
digər məhsulları