Tortlar

Nibali

Коржи из песочного и бисквитного теста, покрытые кремом на основе взбитых сливок и белкового заварного крема, вишневый конфитюр, смесь из свежих и консервированных фруктов, сверху покрыт желе..

Zaher

Bu şokoladlı tort dünyada ən məşhur Vyana tortu “Sacher”in resepti üzrə hazırlanır. Sıx xəmirdən şokoladlı korjlar təzə portağal və limon şirəsi, təbii ərik cemi ilə hopdurulur, üstü şokoladlı qlazur qatı ilə örtülür – budur Vyananın “Zaher” tortu! ..

Almalı

Qatıq, xama, yumurta, yağ əsaslı keks korjları, öz hazırladığımız alma cemi, sufle əlavə edilmiş qaymaqlı krem ..

"Sovetskiy" kəsmikli piroq

Пирог Советский" приготовлен по традиционному рецепту творожного пирога, который был так любим в советское время за свою простоту, и сочетание натурального творога, нежного кексового теста и суфле..

Tiramisu

Konyak-qəhvə siropu ilə hopdurulmuş, əsl italyan pendiri “Mascarpone” ilə biskvitli korjlar. Bir çox digər istehsalçılardan fərqli olaraq, biz hazır toz qarışığından istifadə etmirik, hər şeyi italyan istehsalı olan təbii pendirdən hazırlayırıq..

 Nağıl

Ənənəvi sovet texnologiyası üzrə hazırlanmış tort. Doğrudur, sovet vaxtı hazırlanan tortdan fərqlənir: biz marqarin əvəzinə kərə yağı, aromatizator əvəzinə təbii Azərbaycan konyakı istifadə edirik və hopdurma üçün məmulatlar reseptdə olduğu qədər əlavə edilir :) Biz tortun çəkisini artırmaq məqsədil..

Simoni

Нежные бисквитные коржи с пропиткой, крем на основе взбитых сливок, ассорти из свежих и/или консервированных фруктов по сезону..

Şokoladlı

Şokoladlı keks xəmirindən korjlar, qozlu, qaynadılmış qatılaşdırılmış südlü, şokoladlı krem..

Rıjık

Korjlar tərkibinə görə “Quş südü”nün korjları ilə analojidir – lakin tort sufle və şokoladlı qlazurla örtülmür..

Sərxoş albalı

 Şokoladlı biskvit qırıntısı və şokoladlı qaymaqlı krem qarışığı, sutkaya yaxın təbii Azərbaycan konyakında saxlanılmış albalı. Üstü şokoladlı qlazurla örtülür..

Quş südü

 Bu, artıq illərdir ki, bizim qənnadımızın bütün çeşidinin ən çox satılan və məşhur tortudur. 4-dən 7-ə qədər ballı korj, yarı bişmiş qaymaqlı krem, zərif sufle və şokoladlı qlazur – budur bir qurman üçün başdan çıxaran əsl resept!..

Fruktoza əsaslı albalılı kəsmik piroqu

Bu piroqu xüsusi olaraq, şəkər istehlakını məhdudlaşdırmaq istəyənlər üçün bişiririk. Bərk buğda növlərindən buğda unu, fruktoza əsaslı mayalı xəmirdən korjlar, təbii və ya konservləşdirilmiş (mövsümə görə) albalı, badam, kəsmik, fruktoza ..

Siz internet-mağazada istənilən zaman sifarişlər edə bilərsiniz, lakin onların səhər 9-dan axşam 19-a qədər iş vaxtında emal edilməsinə anlayışla yanaşmağınızı xahiş edirik. Əgər Siz internet-mağazada səhər 9-a qədər və ya axşam 19-dan sonra sifariş etsəniz, o zaman sifariş internet-mağazanın operatoru öz işinə başlayan kimi emal ediləcək

 Sizdən nəzərə almağınızı xahiş edirik ki, internet-mağazada alış-veriş zamanı şəhər daxilində çatdırılma internet vasitəsilə sifarişdən sonra 1-3 saat ərzində yerinə yetirilə bilər.

loader